Team

Improve Partners gelooft sterk in het gegeven dat specifieke expertise het verschil maakt om meer rendement te halen binnen een bedrijf. Daarom werkt Improve Partners intensief samen met een selectief aantal specialisten. Door actief gebruik te maken van dit netwerk, borgen wij de meest optimale invulling van de opdracht. Alle specialisten zijn ervaren ondernemers met een bewezen track record.

 

 

Michel Wientjes

Michel heeft na zijn studie commerciële economie in de afgelopen 25 jaar diverse leidinggevende en eindverantwoordelijke posities bekleed. Voor de oprichting van Improve Partners was Michel directeur aandeelhouder van een productie onderneming in de maakindustrie. Hij heeft uitgebreide management ervaring op het gebied van strategie,  organisatieontwikkeling, business development en fusies en overnames. Michel heeft tijdens zijn loopbaan sturing gegeven aan diverse complexe integratieprojecten en veranderprocessen. Focus is altijd gericht geweest op het structureel verbeteren en optimaliseren van de operationele performance, zonder daarbij de belangen van de medewerkers uit het oog te verliezen. Hij heeft een natuurlijke interesse in mensen en is een pragmatische, overtuigende, enthousiasmerende en inspirerende persoonlijkheid. Michel is ervan overtuigd dat organisaties alleen kunnen excelleren als de juiste mensen op de juiste plaats zitten. 

 

Naast zijn vrouw en kinderen is sport een grote passie van Michel. Zijn levensmotto is: “Life is a moment, dead is forever, so enjoy it every day!”

 

  • Performance Improvement
  • Kostenbesparing
Bekijk alle diensten >

Nieuwsgierig naar onze teamleden?

Ons team >

Benieuwd wat Improve Partners voor uw organisatie kan betekenen?

Contact >